Hej!

Inredning och dekoration är mitt största intresse. Och extra roligt är det när jag får kombinera nytt och modernt med fynd från loppisar och gårdsauktioner. Det händer någonting i det mötet. Charmen och själen i det gamla välanvända värmer det nya och ger det riktig karaktär. Jag är också en riktig fixare och mår bra när jag får göra saker. På riktigt. Bygga, renovera, möblera om, snygga till, göra bättre!

Jag har nyligen tagit mitt intresse till en ny nivå genom att utbilda mig till visual merchandiser, eller dekoratör som det heter på svenska. Ett yrke som jag drömt om i många år. Jag blev klar i maj 2018 och under maj och juni samma år gjorde jag sammanlagt 10 veckors praktik på IKEA Barkarby och Åhléns Mall of Scandinavia. Enormt lärorikt och väldigt stärkande då jag fick mycket beröm och gavs stort förtroende att jobba självständigt.

Här visar jag vad jag gjort hittills och kommer även bygga på med alla nya erfarenheter som jag hoppas göra allt eftersom.

Min tidigare yrkesbakgrund finns främst inom grafisk formgivning, marknadsföring och copy av olika slag. Se mitt fullständiga CV på LinkedIn.

Om du vill komma i kontakt går det bra via formuläret här nedanför.
Vi hörs!
/Stina